Επικοινωνία

Το Save Vintage 2019 είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας οινικής επικοινωνίας Vinetum. Η Vinetum οργανώνει εκθέσεις και εκδηλώσεις για το κρασί καθώς και περιεχόμενο για έντυπα και μη μέσα.

Η κορυφαία εκ των εκθέσεων που οργανώνει είναι το Οινόραμα, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο και που διοργανώνεται ετησίως στην Ελλάδα, κάθε Μάρτιο από το 1994.

Φέτος είναι η 1η φορά που δεν έγινε Οινόραμα, λόγω της πανδημίας. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, δεν παρουσιάστηκε ευρέως και η εσοδεία του 2019, μία από τις καλύτερες για τις περισσότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία Save Vintage 2019 προσπαθεί να καλύψει μέρος αυτού του κενού. Έτσι, με την ευγενική αρωγή ελλήνων οινογράφων, προβάλει με διάφορους τρόπους κρασιά της εσοδείας 2019 (και όχι μόνο), από όλα τα οινοποιεία της Ελλάδας, για την καλύτερη ενημέρωση κάθε Έλληνα οινόφιλου.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε κείμενο προς δημοσίευση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επικοινωνία για πληροφορίες ή συμμετοχή στα 210 766 0560 και info@vinetum.gr.

Εάν επιθυμείτε να στείλετε κρασιά σας προς δοκιμή και αξιοποίηση (προβολή εντός ιστότοπου, ένταξή τους σε άρθρα κ.λπ.), εκτός από την αποστολή πληροφοριών για αυτά ηλεκτρονικά, χρησιμοποιήστε την εξής διεύθυνση:

Λεωφόρος Kαρέα 41, 162 33 Kαρέας Bύρωνα T: 210 766 0560

 


 

Η πρωτοβουλία Save Vintage 2019 απευθύνεται σε όλους.
Στηρίξτε το ελληνικό κρασί κατεβάζοντας και διαδίδοντας το λογότυπο του Save Vintage 2019, εδώ.