ΠΟΡΤΡΕΤΑ

Αρχές δεκαετίας του 2010, μετά από σημαντική επαγγελματική διαδρομή στην οργάνωση διεθνών εκθέσεων και συνεδρίων, ο Δημήτρης Κούμανης αποφασίσε να εξελίξει το πάθος του για τη γεύση, «μικρόβιο» που κόλλησε ταξιδεύοντας σε τόπους μακρινούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Γιάννης Καρακάσης MW είναι ένας από τους 394 Μasters of Wine στον κόσμο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασχολείται με το κρασί 16 χρόνια, γράφει σε έντυπα και διαδίκτυο και είναι σύμβουλος γεύσης. Από το 2011 διευθύνει το project Food and Wine Experience και την εταιρεία Wine Style.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσότερα από 21 χρόνια το κρασί πρωταγωνιστεί στη ζωή του, δοκιμάζοντας, κρίνοντας και γράφοντας για αυτό (περιστασιακά και για γεύση, εστιατόρια και άλλα ποτά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σίμος Γεωργόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί και το φαγητό από το 1998 ως οινογράφος και κριτικός οίνου και γεύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγάπησε το κρασί για την αυστηρότητά του και γιατί οδηγεί στην υπέρβαση. Ποδηλάτης από κούνια, το 2009 ένωσε τις δύο αγάπες του και ξεκίνησε το Cycling for Wine. Γράφει για κρασί, χωρίς να είναι ή να θέλει να γίνει οινοκριτικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ