ΠΟΡΤΡΕΤΑ

Για περισσότερα από 21 χρόνια το κρασί πρωταγωνιστεί στη ζωή του, δοκιμάζοντας, κρίνοντας και γράφοντας για αυτό (περιστασιακά και για γεύση, εστιατόρια και άλλα ποτά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σίμος Γεωργόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί και το φαγητό από το 1998 ως οινογράφος και κριτικός οίνου και γεύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγάπησε το κρασί για την αυστηρότητά του και γιατί οδηγεί στην υπέρβαση. Ποδηλάτης από κούνια, το 2009 ένωσε τις δύο αγάπες του και ξεκίνησε το Cycling for Wine. Γράφει για κρασί, χωρίς να είναι ή να θέλει να γίνει οινοκριτικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ