ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ

Τη σπανιότητα της εσοδείας 2019 για τη Νεμέα περιγράφει ο Δημήτρης Σκούρας. Εξηγεί δε πότε αντιλήφθηκε την ένταση χρώματος και φρούτου, αλλά και τη φινέτσα των κρασιών της, που αναμένονται με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν τα κρασιά του 2019 έχουν ανάλογη αρμονία με αυτήν της παρουσίας των αδελφών Παρπαρούση μέσα στα αμπέλια τους (βίντεο), τότε είναι σίγουρα μεγάλη χρονιά, όπως ακριβώς τη χαρακτηρίζουν και αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Μια καλή χρονιά». Αυτό ήταν το 2019 για τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, μιλώντας συνολικά για τη ζώνη της Νεμέας. Δείτε και ακούστε τον να τη συγκρίνει με άλλες εσοδείες και να εξηγεί τον τρόπο που φτάνει στα συμπεράσματά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Φαινόταν, ήδη, από το χειμώνα», λέει η οινολόγος Θεοδώρα Ρούβαλη, κόρη του Άγγελου Ρούβαλη, για την εξαιρετική εσοδεία 2019 στην Αιγιάλεια. Βλέποντας το βίντεο θα μάθετε τι συνέβη στην περιοχή μέχρι και την κρίσιμη στιγμή του τρύγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Χρήστος Αϊβαλής ξαναζεί την εσοδεία του 2019 στη Νεμέα, με την αγωνία, τις ελπίδες και τη λύτρωση, που ήρθε τελικά με το πέρας του τρύγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εσοδεία του 2019 στα Μεσόγεια ήταν τόσο καλή που, από τις πρώτες κιόλας μέρες του τρύγου, εξασφάλισε στην Οινοποιία Νικολού τα σταφύλια που ήθελε για να κάνει την αφρώδη ρετσίνα Botanic, προϊδεάζοντας μάλιστα τον οινοποιό για την υψηλή ποιότητα που θα ακολουθούσε για τα υπόλοιπα κρασιά του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα 100 χρόνια της Οινοποιίας Παπαγιαννάκου συμπίπτουν με το λανσάρισμα της εσοδείας του 2019, δίνοντας στον Βασίλη Παπαγιαννάκο ένα λόγο παραπάνω να δημιουργήσει ένα επετειακό κρασί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την εσοδεία 2019 θα τη θυμόμαστε ως μία από τις καλύτερες για το σαββατιανό Μεσογείων. Ο Σταμάτης Μυλωνάς εξηγεί γιατί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η δημιουργός ενός εκ των πιο βραβευμένων σαββατιανών της Αττικής μιλά για την εσοδεία του 2019 στα Μεσόγεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ